Achtergrond, kennis en vaardigheden

Achtergrond, kennis en vaardigheden

Strategisch vermogen

Analytische vaardigheden, gecombineerd met voldoende algemene theoretische en praktische kennis van de managementkwaliteiten als: financiën, marketing, personeelsbeleid, innovatie en bestuur (op Master-niveau).

Bestuurlijke vaardigheden

Zeer bekwaam bestuurder door ruim vijftien jaar ervaring op een breed terrein. Binnen de werkgeversorganisatie ‘Koninklijke KVGO’ (voor de communicatiebranches met 50.000 medewerkers) in diverse rollen. Onder meer Algemeen Bestuurslid, Dagelijks Bestuurslid, Vicevoorzitter Financiële Commissie, oprichter en voorzitter van een grote subgroep ‘Vereniging Drukwerkafwerking’ in de Koninklijke KVGO en zelfs Vicevoorzitter van het Algemeen Bestuur.

Ondernemersgerichte instelling

Door twintig jaar ervaring met het zeer succesvol aansturen van de eigen onderneming, is het ondernemen een tweede natuur geworden.

Groot oplossend vermogen

Cees Verkerke bezit de vaardigheden om gewenste verbeteringen concreet handen en voeten te geven. Dit doet hij door de betrokken mensen te motiveren en stimuleren tot het gewenste doel te komen.

Motiverend en inspirerend

Cees Verkerke kan mensen laten doorgroeien. Beter laten functioneren in hun rol. In conflicten heeft hij het vermogen (door coachings- en mediationopleidingen) om beide partijen weer constructief te laten functioneren.